Nov 132011
 

Nampaknya Hollywood dah kehabisan idea untuk design atau reka poster filem. Tak caya? Cer tengok poster-poster filem Hollywood di bawah. Haha sama konsep je. Adeh…

 

 

P/s: Dunia ni macam roda. Pusing-pusing jumpa benda yang sama gak. Tak gitu?

(Visited 17 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video Comel) Gadis Bola Kena Kutip Serangga Semasa Perlawanan Tenis. Hihihi...

Comments

  1. bardboo says:

    haha..betulla..kesian diorang ni..ketandusan idea dah..

  2. amri says:

    hahaha..terbaikla bro..omputih ni mmg mcm dah abis idea je..skrg pun still byk cter perang2..pastu yg perang mcm zaman greek la.huhu

  3. akubiomed says:

    Bukan tidak ada modal tapi ambil inspirasi. :-)

  4. eh aah la…banyak gila lak tu yg sama. bagi aku design la poster tu…letak muka aku ker..baru lah lain dari yg lain. hihihi

    1. FITRIHADI says:

      letak muka ko.. err larik!!!!

  5. Iqbal says:

    Ketandusan idea? mungkin betul mungkin tak.. penerbit filem jelah tau .

    1. FITRIHADI says:

      a’ah bila dah takde idea, pakai idea lama pun boleh gak…

  6. Eh, bro.. mmg btol diorg agak ketandusan idea.. tp pd pendapat ak, sbnrnya yg part tangkap gambar mata tu, lbeh merujuk kepada Illuminati a.k.a. Anti-Christ yang worship Dajjal.. Wallahuallam..

    1. FITRIHADI says:

      oh ye ke? erkk…

  7. ha’ah bro…semua lebih kurang je…


LIKE KAMI DI FACEBOOK