Nov 152011
 

Kenal tak Domo Kun? Yang muka ganas tapi hati jambu tu..

 

gambar toys domo

Ni Domo Kun. Bukan Kodomo Lion!

 

Haha tapi ye ke korang betul-betul kenal Domo ni? Ke sekadar beli toys dia je. Kengkadang aku pelik apsal mulut dia tak tutup ar? Bukan ke nanti akan menyebarkan bakteria.. hehehe…

 

Mungkin ada jawapannya dalam video bawah ni. Cekidaut! 

 

.

 

Aku pun tak pasti samada betul ke tak perkara-perkara tu. Tapi yang pasti ramai gadis-gadis suka kat Domo ni. Kan? Jeles aku (T_T)

(Visited 22 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Info) 7 Tanda Kucing Menyayangi Anda

Comments

  1. ZYASH says:

    Tapi zy tak suka pun..hehe, mcm pelik jer…

    1. FITRIHADI says:

      haha ye la.. sesetengah girls je yang suka..

  2. syu90 says:

    domo yg cute..dia sbnrnya cacing ape ntah..x igt nme..

    1. FITRIHADI says:

      ouh cacing ke?? ingatkan menatang apa la domo tu.. adeh…

  3. ramai betul perempuan yang berkenan dengan domo ni….best sangat ke si domo ni…tak pernah la aku nak layankan si domo ni…

    1. FITRIHADI says:

      dah benda tu comel mesti ar prempuan suka.. kalau tak comel diorang tak layan kot hehe

  4. hahahahaa~ owhh ini rupanya domo..

    1. FITRIHADI says:

      haha lepas ni boleh ar beli toys dia banyak2 ye…

  5. hhuhu, selalu gak nampak bende nie dalam meme2 terkini.. tapi tak pernah tahu plak nama dia domo.. hohoho

    1. FITRIHADI says:

      lepas ni boleh ar bagi domo ni kat makwe.. comel kot.. mesti dia suka hehe

  6. zik says:

    aku baru perasan mulut dia terbukak jerr…

    1. FITRIHADI says:

      memang ar.. mulut dia takleh tutup.. tapi yang peliknya ramai lak perempuan suka.. adeh.. jelesnya.. haha


LIKE KAMI DI FACEBOOK