Oct 072011
 

Nampaknya Apple dah keluarkan iPhone dengan ciri-ciri terbaru iaitu iPhone 4S.

iphone 4s specification video
Gambar iPhone 4S yang lebih canggih dari biasa.


Dengan ciri-ciri yang ditambah baik seperti;
  • dual-core A5 chip
  • all-new 8-megapixel camera and optics
  • iOS 5
  • iCloud
  • dan Siri

memang menjadikan iPhone 4S antara yang paling gempak dalam sejarah pembuatan smartphone setakat ini. Anggaran harga di Malaysia mungkin dalam RM2500-RM3000. Jom tengok apa yang best dan gempaknya iPhone 4S ni. Woah!!



Hebat tu sebab iPhone 4S ni boleh jadi PA kita. Tak payah nak cari PA dah untuk organize schedule dan macam-macam lagi hal yang sewaktu dengannya. Guna iPhone 4S je senang cita. Canggih siot!

P/s: R.I.P. Steve Jobs.
(Visited 31 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Binaan Kubik Di New York Adalah Apple Store. Bukan Kaabah!

Comments

  1. sweet says:

    nak…betul ke harga m’sia tu?

    p/s; mcm lama je x nampk fit. ke sweet yg x perasan?

    1. FITRIHADI says:

      tu harga anggaran je.. harga sebenarnya tak tahu lagi berapa…

      a’ah dah lama saya tak update blog sebab masuk sem baru. dan masuk umah baru. tengah tunggu TMnet pasang streamyx.. now dah ada internet :)

  2. akubiomed says:

    Saya suka aplikasi SIRI didalam iPhone S4 kerana ia adalah agensi yang dibeli oleh Apple April 2010. Applikasi SIRI adalah AI yang bijak memahami bahasa yang dipertuturkan oleh pemilik. Ia bukanlah mudah untuk membina Algorithm yang dapat memahami bahasa manusia. Saya rasa bro lagi arif mengenai IT stuff ini

    1. FITRIHADI says:

      actually siri ni masih dalam beta lagi sebab tak semua percakapan dia boleh faham lagi..


LIKE KAMI DI FACEBOOK