Oct 242011
 

Oh pandai betul diorang goda selera makan kita semua. Cuba tengok gambar burger ni. Tergoda tak?

rahsia burger nampak sedap
Wuu menyelerakan!


Koran tau napa gambar tu nampak sedap tahap gaban? Cer korang tengok video kat bawah ni. Ini rupanya rahsia diorang memikat hati pelanggan melalui gambar. Nice trick!




Apa boleh aku katakan. Itu hak masing-masing. Takleh kata apa-apa ar. Janji sedap! hehehe…

P/s: Siapa nak kupon Mcdonalds – Quarter Pounder with cheese pada harga RM6.99 boleh print DI SINI! Guna yang fotokopi atau hitam putih pun boleh. Promosi hingga 25 Oktober sahaja! Cepat sebelum terlambat!
(Visited 46 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Korang nak lunch? Eh Jap. Baca ni dulu. Baik Punya Makan!

Comments

    1. FITRIHADI says:

      macam artis lak hehhee

  1. syahjehan78 says:

    memang dasat larr. tipah wajib tertippu.. kakakka

    1. FITRIHADI says:

      tapi sedap apa makan berger huhuhu

  2. dwaty says:

    tak minat sangat burger… kalau bagi free saya makan la… hehehehe

    1. FITRIHADI says:

      hahaha kalau free memang sedapnya dua kali ganda..

  3. Kama Irahsa says:

    perghhh.. xkisah la.. janji bigmac mmg sedap. nyam3. hehe..

    1. FITRIHADI says:

      hoho lapar plak baca komen awak ni..

  4. cci says:

    yeah dah rasa da.. terbaik !!
    mcd sllu wt promo huhu ;)

    1. FITRIHADI says:

      mcd memang sedap burgernya.. lagi sedap kalau ada prmotion hehehe

  5. Jai says:

    Ayam KFC ada x, nak tengok ape yangs edap sangat tu…he3

    1. FITRIHADI says:

      errrr cari ar kat tenet.. ada kot hehehe

  6. sis92 says:

    wuu memang sentap mak tengok..haha

    tak kira janji burger mcd mmg ummpph! :P

  7. akubiomed says:

    Patutlah nampak menyelerakan. Mereka pun pandai letak disclaimer ‘Apa yang didalam gambar mungkin berbeza yang sebenar’

  8. ahmadfazren says:

    glue seed tuh yang tak boleh beelah gile .

  9. fauzi says:

    ermmmm, tapi tu ar makanan yang dibuat oleh barat untuk santapan kita.
    benda tu kan sedap


LIKE KAMI DI FACEBOOK