Oct 172011
 

Tonton video klip dan hayati lirik lagu Roman (OST Tihany) nyanyian Roman feat. Killafairy disini! Nampaknya Killafairy dah mula menunjukkan bakat menyanyi. Memang awesome ar.

poster album roman ost tihany killafairy


Kalau korang nak tau ok ke tak jom layan dulu lagu yang dinyanyikan oleh artis yang penuh kontroversi ni. Video klip lagu Roman nyanyian Roman feat. Killafairy di bawah!



Hayati lirik lagu Roman di bawah!

Bila terasa deras jantungku
Terisi dengan nada-nada yang resah
Meyakinkanku adanya cinta
Tapi tak pernah terang

Sedangkan diriku semakin menjauh
Dan mula melupakanmu

Tersedar aku dalam pelukan
Kekasih, tak pernah ku impikan
Cerita kita menghilang jauh
Hanya menjadi sirna

Masihkah dirimu mendiamkan cinta
Percaya kepadaku

Chorus:
Cinta usah kau ragu
Ia kan selalu menemanimu
Biarkan ia bertamu
Cintaku tiada ganti
Hilang tanpa kau sedari
Cintaku hanya untuk kamu

Maafkan aku tak seperti yang kamu inginkan
Melepaskanmu sangat kau memerlukan
Hapuskan hiba dihadapanku
Ku masih menanti kehadiranmu

Dapatkah melawan getarannya?

(Chorus 2x)


Amacam? Best tak suara Killafairy. Bila bergabung dengan Roman memang terbaik ar! Harap korang terhibur ar petang-petang ni. Peace!

P/s: Tiba-tiba aku makin suka lak dengan Killafairy ni. Suara sedap. Rupa mantap. Huhu
(Visited 28 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video Klip | Lirik Lagu) Parody Cinta Muka BULU Yang Berbulu Dengar! Hahaha!

Comments

  1. zik says:

    not bad…. hehe… saya nak suara live.. !!

    1. FITRIHADI says:

      haha kalau suara live ntah ler camne..

  2. plain planet says:

    lirik ni cam salah sikit je..
    ‘Tersedar aku dalam pelukan .
    kekasih tak pernah ku impikan. cerita kita menghilang jauh..
    ( HANYA MENJADI SIRNA>>HUUU..) hahahaha~ itu dia lirik dia yg btul.. hope dorang buat lagi lagu2 best!

  3. plain planet says:


    plain planet:

    lirik ni cam salah sikit je..
    ‘Tersedar aku dalam pelukan .
    kekasih tak pernah ku impikan. cerita kita menghilang jauh..

    rupanya ada lagi salah2.. jap aku post yg aku amik kt fb komposer ni..

    Bila terasa deras jantungku
    Terisi dengan nada-nada yang resah
    Meyakinkanku adanya cinta
    Tapi tak pernah terang

    Sedangkan diriku semakin menjauh
    Dan mula melupakanmu

    Tersedar aku dalam pelukan
    Kekasih, tak pernah ku impikan
    Cerita kita menghilang jauh
    Hanya menjadi sirna

    Masihkah dirimu mendiamkan cinta
    Percaya kepadaku

    Chorus:
    Cinta usah kau ragu
    Ia kan selalu menemanimu
    Biarkan ia bertamu
    Cintaku tiada ganti
    Hilang tanpa kau sedari
    Cintaku hanya untuk kamu

    Maafkan aku tak seperti yang kamu inginkan
    Melepaskanmu saat kau memerlukan
    Hapuskan hiba dihadapanku
    Ku masih menanti kehadiranmu

    Dapatkah melawan getarannya?
    ( HANYA MENJADI SIRNA>>HUUU..) hahahaha~ itu dia lirik dia yg btul.. hope dorang buat lagi lagu2 best!

    1. FITRIHADI says:

      Wah thanks banyak-banyak bro! Saya dah edit yang betulnya. Memang banyak membantu.

      Lagu ni memang best. Suara Killafairy & Roman pun sedap. Terbaik ar! :)

  4. plain planet says:

    INFO LAGU ROMAN

    SONG TITLE: ROMAN
    ARTIST: ROMAN FEATURING KILAFAIRY
    EXCLUSIVELY WRITTEN FOR :RADIUSONE’S TIHANY ORIGINAL SOUNDTRACK
    SONG/LYRICS:AMYLEA
    ARRANGER:ASHKRAVAT VERBINSKI
    MIXING BY:HOSAIN SOMADI( ZIGMA RECORDS)
    MASTERING BY: ADAM POWER
    PRODUCER:AMYLEA AZIZAN
    EXCUTIVE PRODUCER:AMYLEA,FAROUK ABD RAZAK,SHAHRUL EZAD MOHAMEDDIN

  5. dwaty says:

    suka dengar lagu ni…

    1. FITRIHADI says:

      a’ah sedap kan lagu dia..


LIKE KAMI DI FACEBOOK