Oct 232011
 

Seriously? Cinta Muka BULU? Adeh! Video klip dan lirik lagu Cinta Muka Bulu ni adalah parody kepada lagu Cinta Muka Buku nyanyian Najwa Latif.

Dan take note yang diorang dah mintak izin sebelum men’jahanam’kan lagu ni. So tak perlu kecoh-kecoh ok. hehehe…

parody cinta muka bulu buku najwa latif twitterjaya
Cinta Muka Bulu(???)


Adeh.. Ada je idea korang nak parody-kan video klip Cinta Muka buku nyanyian najwa Latif tu. Apapun, jom layan video klip Cinta Muka Bulu ni! Liriknya plak ada kat bawah sekali.



Lirik lagu Cinta Muka Bulu ni memang ridiculus ar.. Cuba korang baca. Hahaha…

Kita berkenalan hanya dalam laman muka bulu
Kau hantar bulu dan suruh aku terima kamu
Ohh.. hatiku rasa berbulu
Dan pabila kau kata kau mahu bulu aku
Ku gelisah berdebar hati rasa berbulu
Ohh.. kenakah rasa itu

Chorus:
Bagaimana harus bersua
Ku rasa berbulu tapi bahagia
Perlukah kita cari bulu pertama
Walaupun kita tak pernah sebulu
LIHAT JUGA:  (Lyric | Music Video) Crash And Burn - Savage Garden

Banyak bulu-bulu yang berada di minda
Banyak tanda tanya dan juga kata kerja
Otak kata jangan bulu pula kata ya
Hidup tak menentu adakah ini bulu

Banyak soalan banyak juga berbulunya
Kata hati dan rasa tak di biar saja
Setiap yang berbulu ada kebaikannya
Harus pejam mata dan berbulu apa saja

Pabila kau renung tajam-tajam bulu aku
Ku rasa sesuatu rasa yang ku tak tahu oo
Ini cinta berbuluku

Dan bila kau katakan kau suka bulu
Ku terdiam terkedu tak tahu mana nak tuju oo
Itulah cinta yang satu
Cinta di muka bulu

(Chorus)

Pabila kau katakan kau suka bulu
Ku terdiam terkedu tak tahu mana nak tuju oo
Itulah cinta yang satu
Cinta di muka bulu

*Note: Diorang dah mintak kebenaran sebelum men’jahanam’kan lagu tu. So tak perlu nak kecoh-kecoh. Hehehe…

(Visited 22 times, 1 visits today)

Comments

  1. zik says:

    haha… berbulu jer.. kreatif2.. diaorang nih…

  2. Feeq says:

    Santapan Istimewa Mencari Halal Restaurant/Cafe yang Unik: http://bit.ly/nUZ3DR

  3. sis92 says:

    haha berbulu telinga sis dengonye..
    lawak lah diorang tapi nice la >P

  4. sayacomel says:

    memang berbulu dibuatnya. haha..

    1. nurazmina azman says:

      :)

  5. Dayini says:

    siape laki tu???

    1. lili husni says:

      laki yg nyanyi tow encem lerrrr….sooo cweeeeetttttt


LIKE KAMI DI FACEBOOK