Oct 252011
 

Video ni dah ada sejak 5 tahun lepas. Tapi aku nak share jugak memandangkan takde siapa lagi yang korek video ni. Lepas ni mesti tersebar kat facebook dan blog-blog yang sewaktu dengannya. Hehehe lembu punya susu sapi dapat nama…

ask for milk japan jepun susu punya lembu sapi dapat nama


Apa pun jom enjoy tengok video minum susu kat bawah ni. Terbaik punya (^_^)



P/s: Tanpa susu siapalah sapi dan lembu…
(Visited 43 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video Lawak) Mari Mencipta Muka Player Dalam FIFA 12

Comments

  1. cik kompas says:

    hahaha….sgt kreatif..lepas ni byk la perempuan yg mula minum susu..nak cantik punya pasal…try cari iklan promot kereta jenama jepun.. dia guna manusia sebagai analogi component kereta. lawak dan sgt kreatif..

    1. FITRIHADI says:

      hoho ye ke.. nanti nak cari.. hehehe

  2. sis92 says:

    haha lawak la..
    masalahnya sis mmg tak minum susu bila dah besar ni..
    soya je sis minum :P

    singa tu nampak hebat..nk kawan dgn dia lah :P

  3. cik kompas says:

    dpt idea dari video ngn pic ni utk presentation nanti….hehehehe…thanks a lot….

  4. Kama Irahsa says:

    paksa diri mnum susu.. kdg2 rs nk muntah.. tp lyn jerla. hehe..

  5. zuriey says:

    xleh minum susu..huhu

  6. sayacomel says:

    tak suka suu. hehe..


LIKE KAMI DI FACEBOOK