Oct 112011
 

Gooollll!!!!!

gol sempoi 2011


Korang tau sebab pe mamat ni happy gila sampai masuk frame kamera? cer tengok gol mamat ni… sempoi siot! Boleh lak player tu pekenakan goalkeeper tu. Hahaha..



Memang panas hati ar goalkeeper tu. Sabau je la..

P/s: Majulah sukan untuk negara…
(Visited 20 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Aksi Dalam Video Muzik Paling Sengal Abad Ni! Heehee

Comments

  1. nuriz says:

    oo dia tunggu pulak tu main acah2 hehehe

  2. ai nelang says:

    memang nak kena mamat tuh…huhu

  3. Andy says:

    Meriah sungguh video gol ne

  4. akubiomed says:

    Huhuu…memang bikin panas :-)

  5. first thing yg kita pikir, apalah agaknya reporter nak wat laporan nih….’dia berjaya jaringkan gol dengan kepalanya’..?? hohohoh

  6. Kama Irahsa says:

    hahaha.. xleh blah gol.. ni mcm ms men bola kecik2 dulu jer.. bole main2 dpn gol bile team lwn lemah sgt. hehe..

  7. Kalau golkeeper tu terasa dianjing-anjingkan,ada kena sepuk juga player tu…hehe

  8. sis92 says:

    dush3 debik beliau laju2..brani dia mpermain2 kan org ye hehe

  9. titan says:

    hampehnya pengulas. siap gelak lagi. haha..

    1. FITRIHADI says:

      haha pengulas tu pun sempoi…


LIKE KAMI DI FACEBOOK