Oct 152011
 

Orang dah ajar bila drive pakai tali pinggang keledar. Tapi masih ramai yang ambik mudah dalam hal ni. Bila dah eksiden baru dia tau langit tu kaler biru atau kuning.

eksiden kereta
Benda dah jadi. Gaduh pun tarak guna la, dey!


Well, video ni sebagai pengajaran ar. Bagi siapa-siapa yang masih degil dan keras kepala tamau pakai tali pinggang keledar, tengok ar video ni. Nasib baik mamat tu tak kena lenyek dengan kenderaan dia sendiri lepas terpelanting keluar. Fuhh selamat…



Tu tak cerita pasal lampu signal lagi. Memang ramai je yang main cilok je bila masuk simpang tak bagi signal. Kesian tengok pemandu kereta yang tak bagi signal ni. Lesen dah kumpul berlapis-lapis. Yang peliknya, belajar kat sekolah memandu pun masih tak reti guna lampu signal. Alahai…. Kang aku kata bodoh berlapis-lapis, marah lak…
(Visited 13 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Papan Iklan Tali Pinggang Keledar Yang Kreatif

Comments

  1. suspek007 says:

    nasib baik x smpai ajal lg..klu x,dh kena lenyek dgn kenderaan sendiri..

    1. FITRIHADI says:

      a’ah panjang umur dia..

  2. akubiomed says:

    Fuh, nyaris nyawa melayang.

    1. FITRIHADI says:

      lain kali kena hati-hati.. tali pinggang keledar tu kena pakai!

  3. sis92 says:

    fuhhh seram..
    pakailah tali pinggang keledar
    anda mampu mengubahnya eceh hehe:)

    1. FITRIHADI says:

      hehe pandai buat iklan ye


LIKE KAMI DI FACEBOOK