Oct 242011
 

Nampaknya Pikom PC Fair kembali lagi dengan pelbagai tawaran dan penjimatan yang menarik.

date tarikh tempat place pikom pc fair 2011
Boleh menang Mazda2 1.5 Hatch Back tu beb!!!


Dan yang bestnya, kalau korang belanja lebih dari RM100, korang dah layak untuk menyertai cabutan bertuah yang mana hadiah utamanya sebuah Mazda2 1.5 Hatch Back!! Perghhh tak tahan! Jadi, kat mana tempat dan bila tarikh PC Fair ni akan berlangsung?

[ 27 – 29 October 2011 ]
– KOTA BHARU (KB Mall)

[ 28 – 30 October 2011 ]
– PENANG ( Penang International Sports Arena (PISA))
– TAWAU (Dewan Masyarakat)
– SEREMBAN (Terminal One Shopping Centre)

[ 3 – 5 November 2011 ]
– KUALA TERENGGANU (Pusat Dagangan Terengganu (TTC))

[ 4 – 6 November 2011 ]
– JOHOR BAHRU (Persada Johor International Convention Centre)
– IPOH (Stadium Indera Mulia)
– SANDAKAN (Dewan Masyarakat)
– MENTAKAB (Dewan Sri Mentakab)

[ 11 – 13 November 2011 ]
– MELAKA (Melaka International Trade Centre (MITC))

[ 2 – 4 December 2011 ]
– KUALA LUMPUR (Kuala Lumpur Convention Centre)
– KOTA KINABALU (LG Car Park Exhibition Hall, 1Borneo)
– BATU PAHAT (Batu Pahat Mall)
– SUNGAI PETANI (Village Mall)

P/s: Oh Mazda2. Come to daddy. huhuhu…
(Visited 8 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Info) Kisah Sebenar Disebalik Gigitan Pada Logo Apple

Comments

  1. akubiomed says:

    Kalau tidak beli pun boleh cuci matakan bro :-)

    1. FITRIHADI says:

      a’ah betul tu..

  2. Desmond says:

    pastikah ada pikom pc fair di sabah sebab sabah tidak ada dalam list di pikom pc fair website

    1. FITRIHADI says:

      Yupp rasanya pertama kali dibuat di Sabah..

      1. Desmond says:

        sudah ada beberapa kali dibuat di sabah sudah.. haraplah ada, aku nak cari laptop MSI


LIKE KAMI DI FACEBOOK