Oct 282011
 

Siapa yang nak cuba buat kelainan masa breakfast boleh cuba resepi roti keping yang dibakar bersama keju ni. Tak susah pun caranya.

Antara bahan-bahan yang diperlukan adalah:

  • Roti keping seberapa banyak yang korang boleh telan
  • Beberapa keping keju cisdel.com. Kat seben-E pun ada.
  • Dan pembakar roti…

Lepas tu, letak keju atas roti. Dan bakar macam ni. hehehe.. Terbaik punyer!!

resepi roti bakar keju cheese
Roti Bakar Cheese yang awesome!

Note: Jangan bakar lama-lama kang cair meleleh keju tu siapa susah? Mereka dan keluarga mereka gak..

P/s: Ada pepatah mengatakan; lelaki yang pandai masak itu kacak. Aku sokong! Hihihi…

(Visited 175 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Kerajaan Wajib Tetapkan Harga Siling Kinder Bueno?

Comments

  1. ann says:

    pagi2 tengok ni terliur gak.
    :|

  2. nuriz says:

    memang gempak siott !! menyelerakan dan senang je nak buat

  3. sayacomel says:

    dah pernah try dah. hehe..memang edappp…

  4. Dzafira says:

    Ada kawan pernah try mcm ni n dia ckp mmg sedap sangat.. Huhhhh… Tunggu masa je nak balik umah dan try. Ringkas je. Roti canai cheese pun sedap amat kat kedai. Ni buat sendiri pun kacang je.

  5. sis92 says:

    pehhhh wa buat sekarang jugak :)

    ehem2 nak ckp incik fitri yg pandai masak la eh :P

  6. akubiomed says:

    Pernah buat memang sedap :-)

  7. Canteq says:

    wow! looks nice… nak buat jugak


LIKE KAMI DI FACEBOOK