Oct 222011
 

Aku pun tak tahu nak bagi tajuk apa kat entry ni. Tapi video yang aku jumpa ni memang awesome ar.



Dah macam filem ‘Back To The Future’ lak di mana ada part Micheal J. Fox tu guna skateboard takde roda yang terapung tu. Memang cool habes.

objek terapung
(Visited 34 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (3 Gambar) Angelina Jolie Pakai Tudung Litup

Comments

  1. titan says:

    aku yakin tak lama lagi memang benda ni leh dijual punya kat pasaraya. hehe…

    1. FITRIHADI says:

      mungkin.. mesti best ada benda ni kat umah..hehe

  2. sis92 says:

    wuu mmg awesome lah..

    errr dulu sis takdak amek fizik..sains biasa je..:)

  3. akubiomed says:

    Kalau betullah apa yang di tunjukkan tidak mustahil akan wujud kenderaan macam piring terbang

    1. FITRIHADI says:

      mungkin… siapa tahu kan..

  4. OhGempak says:

    OhGempak akan mengadakan pertandingan komen terbanyak, jika berminat boleh mendaftar sekarang.

    Pertandingan akan bermula pada 25 Oktober ini..
    maklumat lanjut boleh merujuk kepada blog OhGempak

  5. zuriey says:

    tido je time fizik dulu..hahaha


LIKE KAMI DI FACEBOOK