Oct 142011
 

Korang pernah dengarkan lagu Cinta Muka Buku? Hah ni ada kesinambungannya dari kisah lagu cinta Muka Buku tu. Tajuknya ‘Putus di Twitter’ nyanyian Encik Mimpi.

putus di twitter
Putus di twitter???

Jom dengar lagunya yang di-compose oleh Encik Mimpi ni. hehehe…

Cuba teliti lirik lagu ‘Putus di Twitter’ ni. Memang terbaik ar. hehehe…

Dulu kita berkenalan hanya dengan muka buku
Ku hantar pesan cinta tiap hari padamu
Ohh.. Indahnya saat itu

Tapi bila ku katakan nak follow twittermu
Kau cuba mengelak dengan alasan seribu
Ohh.. Curiga rasa hatiku

Bagaimana sakitnya rasa
Bila mendapat tahu kau ada twitta
Rupa-rupanya kau dan orang ketiga
Di belakangku sedang bermanja mesra

Banyak persoalan yang berada di minda
Banyak tanda tanya dan juga kata kerja
Hati kata jangan otak pula kata ya
Resah kerna kau sedang main kayu tiga

Banyak soalan yang ku tujukan padamu
“Eh lelaki mana yang U selalu tweet itu?”
“Setiap yang berlaku ada ke patut tanya?”
Itu jawapan yang engkau beri padaku

LIHAT JUGA:  (Video Klip | Lirik Lagu) Sedetik Lebih - Anuar Zain

Pabila kau renung tajam-tajam mata aku
Ku tahu kau dah bersedia nak putuskan ku
ohh.. geramnya sungguh hatiku

Dan pabila kau katakan kau dah tak sukaku
Ku terdiam terkedu dan terus tumbuk mukamu
Lebam.. Baru kau tahu apa itu
Cinta di buku lima…

Thumbs up Encik Mimpi sebab buat lagu yang kreatif ni. hehehe…

(Visited 33 times, 1 visits today)

Comments

  1. zuriey says:

    kreatifnya..leh jual lagu ni kat radio

    1. FITRIHADI says:

      hehehe makin famous lagu ni.. boleh masuk radio dah…

      1. Nur Iena says:

        Hhaxx…Kat Enset Pon Dh Ade Lagu Neyh…..huhu..Sedap..N Bets Kn?

  2. Que says:

    Part “Setiap yang berlaku ada ke patut tanya?” sungguh lucu..hahaha

    1. FITRIHADI says:

      hehhe memang kelakar ar lagu ni

  3. netto says:

    okeh..lagu ni best!haha

    1. FITRIHADI says:

      kalau best layan ar lagi :)

  4. titan says:

    ok. leh jadi artis youtube baru nih. haha..

    1. FITRIHADI says:

      a’ah pandai buat lirik lak tu.. boleh jadi artis dah ni..

  5. sis92 says:

    hehe lawak la..free je mkn penumbuk..
    thanks incik fitrihadi follow sis
    eksaited hehe

    1. FITRIHADI says:

      eh hehe no hal je..

  6. syaza says:

    mmg best la lgu ni
    1 ari tu klau tk dngr……
    tk leh tdor rsanyer


LIKE KAMI DI FACEBOOK