Oct 202011
 

Apa boleh aku katakan. Mamat ni memang berani tahap gaban bila melakukan adegan buka baju sehingga hampir berbogel.

mamat buka baju hampir bogel naked nude
Sebelum bermula aksi buka baju…


Ini baru sikit je. Cuba tengok adegan seterusnya selepas sebulan dan beberapa bulan berikutnya…

lelaki buka baju naked nude hampir bogel


Fuhhh selamat.. hahaa kreatif betul pemilik papan iklan ni nak dapatkan pengiklan. Lepas ni aku nak try buat kat blog ni ar plak. Nak tengok siapa yang akan selamatkan keadaan. Ok???
(Visited 94 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Kesian Mamat Ni Pakai Mesin Taip Kena Halau Dari Kuliah

Comments

  1. Que says:

    hahah..sexy la konon..

    1. FITRIHADI says:

      bukan seksi.. seksa ar.. hahaa

  2. adando says:

    kalau ya pun carilah yang semenggah sikit sebagai model..
    ha…ha…ha…..

    1. FITRIHADI says:

      kalau cari semengah kang takde orang nak beriklan lak hhaaha

  3. akubiomed says:

    Aduh terasa hendak muntah hijaulah bro :-)


LIKE KAMI DI FACEBOOK