Oct 122011
 

ya ya. mungkin bagi korang macam takde apa je. Ye la. Kucing kan boleh panjat macam-macam. Panjat pokok, panjat tangga, panjat kucing betina dan panjat rumah.

sipder cat
Apa ko kata kat aku, Fit? Panjat haper??


Tapi, video ni boleh kata menarik gak ar. Tinggi gak kucing tu panjat dinding. Cer tengok!



P/s: Meowww!
(Visited 36 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Pertarungan Sengit Seekor Kucing Dan.... Buah Epal?? Adeh!

Comments

  1. zik says:

    owhh. dah tengok… memang macam spiderman …ninja pun ada gak…

  2. akubiomed says:

    Dinding pakai wall paper sebab itu kucing boleh panjat tinggi

  3. sis92 says:

    kucing n cicak main cak-cak..hehe

    1. FITRIHADI says:

      uikk mana cicaknya??

  4. sis92 says:

    kucing n cicak main cak-cak hehe

  5. ai nelang says:

    alahai doraemon pn bleh jadi spideman kalau mcm ni…hehe

    1. FITRIHADI says:

      haha doraemon takut tikus boleh ar jadi spiderman. kalau tak memang tak ar..

  6. amoiMiyaSya says:

    terbaikk !


LIKE KAMI DI FACEBOOK