Oct 202011
 

Kalau korang nak tengok hati yang suci dan betul-betul tulus ikhlas, lihatlah dari seorang kanak-kanak. Diorang ada ekspresi dan tindak balas yang betul-betul ikhlas. Trust me. Aku dah ada 10 orang anak buah. So aku banyak belajar hati kanak-kanak ni camna.

kanak-kanak kids share


Jadi, ini ada satu kajian melibatkan subjek ‘Kongsi’. Diorang letakkan dua orang kanak-kanak dalam satu bilik dan hanya seorang yang dapat sandwich. Cuba tengok diorang nak kongsi ke tak…



Kepercayaan dan perkongsian adalah salah satu benda yang indah dalam hidup ni :)

P/s: Masih ramai yang tanak berkongsi (share) di facebook walaupun secebis ilmu atau info. Kalau gosip artis laju je kongsi. Adeh…
P/p/s: Tiba-tiba rindu lak nak balik kampung bila cakap pasal anak buah (T_T)
(Visited 3 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Cinta Ni Macam Taik Ayam Je

Comments

  1. akubiomed says:

    Anak-anak kecil ini ibarat kain putih.

    1. FITRIHADI says:

      betul betul betul..

  2. Vesuvius says:

    adeh, tbe2 je tersentuh…


LIKE KAMI DI FACEBOOK