Oct 102011
 

Gambar unta makan kepala budak berikut tidak sesuai di lihat oleh ibu-ibu mengandung mahupun meraka yang lemah jantung. Pemantauan orang dewasa amat diperlukan. Sekian terima kasih…

Agaknya unta ni memang berdisiplin sungguh. Bila dah sampai waktu makan je, memang kena makan ar. Tak kira apa yang terbentang kat depan mata, memang dia ngap ar. hehe just saying!

unta makan kepala budak
Masa untuk makan! Ngap!


P/s: Unta kalau dipaksa minum air memang takkan minum kecuali dia nak minum. Sama seperti manusia. Jangan dipaksa-paksa sebab unta dan manusia adalah dua spesies yang sama perangai tetapi berbeza rupanya. Kena lemah lembut sikit baru dia jinak :)
(Visited 72 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Seekor Tikus Buli 4 Ekor Kucing

Comments

  1. bob says:

    ni kuda ka unta, ce tgk elok2…

    1. FITRIHADI says:

      a’ah unta ler.. adeh dah salah pandang ar tadi… thanks gitau :)

      1. ai nelang says:

        ni apsal kuda terlibat sama ni??huhu

  2. yaya says:

    kuda ke tu? mcam unta je..

    1. FITRIHADI says:

      erkk salah pandang ar tadi.. thanks gitau.. hihi

  3. zik says:

    warrgghh biar betul…. timing yang agak kritikal tuh… harap2 takda paper lah budak tuh…

  4. sis92 says:

    wuuu takot dan seram..
    yek, nt kena air liur unta
    haha

  5. akubiomed says:

    Hmm..tentu tidak tahan bau mulu unta yang busuk

  6. nuriz says:

    sedap kot dia tgk kepala budak tu heheh


LIKE KAMI DI FACEBOOK