Oct 152011
 

Dah seminggu Steve Jobs pergi. Aku tengok banyak medium yang tersebar pasal Steve Jobs ni. For sure, Steve Jobs memang terbaik ar dalam dunia teknologi dan komunikasi.

Mungkin sebab tu, ada sebuah rumah ni buat satu ruang tribute yang agak kreatif depan rumah dia. Dan ini hasilnya! Wahh!!!!

steve jobs tribute photo picture creative


Amacam? Kreatif kan. Nanti aku pun nak buat style ni ar jugak kat pagar depan rumah aku ni. Aku nak lekat gambar logo Fitrihadi.com. Siapa yang lalu mesti teruja. hehehe…
(Visited 7 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Papan Iklan Tali Pinggang Keledar Yang Kreatif

Comments

  1. org kalau dah byk berjasa kpd dunia mmg akan dikenang smpai thp cmni skali. Kreatif!

    1. FITRIHADI says:

      a’ah betul tu. Bertuah Steve ni…

  2. sis92 says:

    harimau mati meninggalkan belang
    manusia mati meniggalkan nama
    :)
    incik fitri, bila nk post i phone..sis tunggu :)

    1. FITRIHADI says:

      wahh nak iPhone ek?? tunggu saya dapat pangkat dato dulu baru bleh.. hehe

  3. titan says:

    pehh, pandai diorang buat ye..

    1. FITRIHADI says:

      a’ah kreatif kot

  4. akubiomed says:

    Kreatif cara memperingati pemergian Steve Jobs

    1. FITRIHADI says:

      yup.. bertuah steve tu..

  5. Kalamhati says:

    kreatif!
    nuat jgn tak buat..senang sket nk cr umah fitrihadi..=)

    1. FITRIHADI says:

      haha nak datang beraya ke??


LIKE KAMI DI FACEBOOK