Tunaikan ibadah korban anda secara online. Tarikh tutup: 30 Sept 2014


Oct 142011
 

Kalau tak silap aku, robot transfromers Optimus Prime ni ada kat Thailand. Berusaha sungguh mamat tu buat Optimus Prime ikut saiz sebenar atau boleh kata agak gergasi gak ar. Cayalah bro!!

gambar optimus prime robot sebenar saiz
Perghh bukan main besau lagi dia buat. Thumbs up, bro!


Nanti aku nak try buat Bumblebee lak. Tapi buat guna duit ar. Sediakan RM26.90. Dan gi beli je replica kecik molek tu kat outlet Toys R Us. Hehehe…

Comments

  1. akubiomed says:

    MemAng respect dengan bro yang bina begitu teliti

  2. zik says:

    optimus bertukar!!! habis orang bawah tuh..hehe

  3. Que says:

    giler besar..ni lah akibat kalau fanatik sangat..hehe

  4. nur says:

    tuh dia besarnya. Tahu pasal opptimus prime pon sbb si kecik kat rumah nih suka sgt transformers. Haishh

    1. FITRIHADI says:

      ohooo smart ar optimus prime tu.. kalau boleh nak ada satu kat umah hehehe

      1. nur says:

        alaaa..beli yang kecik tak berbaloi ah. Cer buat yang besar macam tuh. Ekekekekke..

        1. FITRIHADI says:

          takmo ar buat yang besar. mengabehkan bogheh jo.. ehhee

  5. titan says:

    pehh, rajin gila dia buat bear macam tu..

    1. FITRIHADI says:

      kalau dah minat, apa pun boleh buat hehe

  6. sis92 says:

    wah..ni die hard fan ni..
    camne beliau buat eak..ish bagusla kreatif :)

    1. FITRIHADI says:

      dia guna bahan terbuang kot..janji bleh pakai…

  7. yusri says:

    Minah tu ke yang buat tu. Baik punye posing.