Oct 142011
 

Kalau tak silap aku, robot transfromers Optimus Prime ni ada kat Thailand. Berusaha sungguh mamat tu buat Optimus Prime ikut saiz sebenar atau boleh kata agak gergasi gak ar. Cayalah bro!!

gambar optimus prime robot sebenar saiz
Perghh bukan main besau lagi dia buat. Thumbs up, bro!


Nanti aku nak try buat Bumblebee lak. Tapi buat guna duit ar. Sediakan RM26.90. Dan gi beli je replica kecik molek tu kat outlet Toys R Us. Hehehe…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  12 Responses to “(Gambar) Robot Transformers Optimus Prime Saiz Sebenar”

  1.  

    MemAng respect dengan bro yang bina begitu teliti

  2.  

    optimus bertukar!!! habis orang bawah tuh..hehe

  3.  

    giler besar..ni lah akibat kalau fanatik sangat..hehe

  4.  

    tuh dia besarnya. Tahu pasal opptimus prime pon sbb si kecik kat rumah nih suka sgt transformers. Haishh

  5.  

    pehh, rajin gila dia buat bear macam tu..

  6.  

    wah..ni die hard fan ni..
    camne beliau buat eak..ish bagusla kreatif :)

  7.  

    Minah tu ke yang buat tu. Baik punye posing.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>