Oct 172011
 

Biasanya kalau duduk depan PC, kena duduk dengan posisi yang betul baru terjaga sikit kesihatan korang. Tapi mamat ni suka hati dia je. Adeh…

posisi duduk depan komputer yang betul
Mamat: Ni pc aku. Sukati aku ar nak duduk macam mana pun. Sebok je budak fit ni!


P/s: Bila duduk dengan posisi yang salah, badan akan lenguh. Bila lenguh korang akan pergi mengurut. Bila pergi mengurut, bini korang akan marah gila. Bila dia marah gila, korang pun tak tahan. Bila tak tahan mula ar nak cerai. Kesimpulannya, duduk betul-betul depan PC kalau tak nanti rumahtangga korang musnah. Just saying hahaha…
(Visited 16 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Lagi Gambar Foto Kena Troll. Hahaha!!!

Comments

  1. akubiomed says:

    Pos yang menarik.:-)

  2. baru nak buat cam tu haha

    1. FITRIHADI says:

      wahh kalau perempuan teruk sangat tu. hahaha

    1. FITRIHADI says:

      try ar buat camtu hahaha

  3. touya says:

    macam nie arrr aku guna deskstop

    1. FITRIHADI says:

      ohoo gempak tu. Nanti bengkok lak badan ko haha


LIKE KAMI DI FACEBOOK