Oct 092011
 

Tak sangka lak Obama sekarang dah mula nak challenge KFC. hehehe joking. Ini restoran kat China. Diorang kan suka copy paste dan buat barangan tiruan. Sebab tu boleh ada Obama Fried Chicken ni.

obama fried chicken


Biasalah strategi nak untung. Macam-macam cara boleh buat.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Komen pertama untuk entry lepas:

nak…betul ke harga m’sia tu?
p/s; mcm lama je x nampk fit. ke sweet yg x perasan?
sweet

(Visited 2 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Parodi) Bila Peribahasa Melayu Dimasukkan Perkataan Panda

Comments

  1. akubiomed says:

    Agak-agak Obama dapat royalti tak?

    1. FITRIHADI says:

      tak payah.. dia dah kaya dah hehehe

  2. ai nelang says:

    OMG-obama makan gigi…huhu


LIKE KAMI DI FACEBOOK