Oct 272011
 

Nampaknya Mcdonald’s sudah mengeluarkan lagi satu produk makanan segeranya iaitu Classic Chicken McDeluxe and Chicken McBites!

Classic Chicken McDeluxe and Chicken McBites Mcdonald's
Classic Chicken McDeluxe and Chicken McBites!


Dibuat dari 100% dada ayam, sememangnya ia lebih sedap, lazat dan menyelerakan. Okay ini ayat copy paste je. Hehehe Apa pun korang gi ar terjah restoran Mcdonald’s yang berdekatan. Kalau dah rasa boleh bagi feedback kat sini.

Cuba jangan tak cuba! Limited time only. Kalau lambat kang melepas!

Info via Mcdonald’s Malaysia
(Visited 17 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Mcdonald’s GCB Burger Terbaru!!!

Comments

  1. sis92 says:

    wuu sodap nya ..hujan2 ni tngok mcd pulak tu..
    incik fitri, aritu awk ada bagi link utk print kupon mcd kan..nt kalau ada lagi..gtau sis jugak tau tau tau..
    tak sempat aritu wuu :(

  2. chicken mcbites??
    mcm popcorn chicken kfc je..
    haha…

    dah lama tak mkn mcd..

  3. Wah,sedah. Ini kena try ni.


LIKE KAMI DI FACEBOOK