Oct 222011
 

Boleh aku katakan ramai yang pernah alami cinta monyet. Cinta yang baru setahun jagung tapi tak pernah tau apa itu makna cinta yang sebenarnya.

Inilah gambar contoh yang menunjukkan cinta monyet itu memang menyakitkan hati. Masing-masing masam je muka. Tengah gaduh ar tu. Adeh…

cinta monyet sukar
Hahaha apa ar korang ni! Asyik gaduh je..


P/s: Mana lagi baik? Berdua ke solo?
(Visited 78 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Bila Mamat Nerd Berangan Nak Jadi Rambo. Kalah Rambo Yang Sebenar hahaha…

Comments

  1. Hahaha,…
    Serius lawak gila…

    1. FITRIHADI says:

      hahaha pandai monyet tu buat muka camtu…

  2. wazy says:

    Hahahahaha
    dua-dua tarik muka masam

    1. FITRIHADI says:

      tu la penangan cinta monyet.. gaduh je memanjang..

  3. titan says:

    brdua lebih baik. haha..

  4. sis92 says:

    girl: baby boy u jgn nk macam2 kt blakang i tau igt i xtau ke haaa?

    boy: eleh, u tu selalu kecewakan i wekk

    haha

    1. FITRIHADI says:

      hahaha pandai ek buat skrip..adehh..

  5. netto says:

    peh muke monyet 2..xleh blah..
    hahaha

    p/s: solo lg better kot.nak berdua kawen tros la

    1. FITRIHADI says:

      haha tau takpe…

      Betul-betul.. kalau nak berdua better kahwin terus senang cita…

  6. akubiomed says:

    Ha..haa..hubungan dingin anatra 2 insan


LIKE KAMI DI FACEBOOK