Oct 312011
 

Korang ingat lagi tak permulaan cita Teletubbies tu ada matahari yang ada muka baby tu naik ke langit. Haaaa! Mesti yang kata “comey siot matahari tu”.

Tapi statement tu dah tak tabley pakai. Sebab mulai sekarang korang akan kata… “Bapak ar! Cun siot minah ni!”. Cer tengok bawah ni. Hahaha…

baby matahari sun cun pretty

Wahhhh!!!!
baby matahari sun cun pretty


Eh bila masa aku minat teletubbies ni? Adeh…
(Visited 61 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Cinta Selepas Nikah Lebih Indah - Ally Iskandar & Farah Lee

Comments

  1. cik panadol says:

    wah cun….aku mmg peminat teletubbies ni….smpi skrg layan hahaa

  2. haha cun giler…alaaa ngaku je dulu tgk teletubies, xada org gelak pun…semua bdk2 mmg suka teletubbies okey… dulu mmg geram tgk baby matahari tuh

  3. razfira says:

    mane ko taw tu die?

    1. FITRIHADI says:

      Kat tenet ada. Nama dia Jessica Smith.. cuba serch

      atau boleh tengok sini http://www.imdb.com/character/ch0120699/

      hihi..

  4. nurina says:

    hehe.. minat teletubbies sampai blog header pun ambik karakter lala dalam cerita tu.. ^^

  5. zuriey says:

    budak kecik tu perempuan rupanya..ingat kan laki..memang cun

  6. Mati2 aku ingat lelaki..Rupanya pompuan..
    Nak tanye,dah berpunya ke belum ni??
    hehe…
    (Nak menggatal kejap)


LIKE KAMI DI FACEBOOK