Oct 312011
 

Ok dah tersebar di facebook pasal perempuan ni yang mengandungkan benih bapanya sendiri. Dan yang lagi mengejutkan diorang ni saling cinta-mencintai. Giler ke aperr!

kisah anak cintakan bapa sendiri sehingga mengandung


Dan berikut adalah kisah sebenar di sebalik percintaan ‘gila’ diorang tu. Errkk…

For the record, it tells how a Dublin man, Garry Ryan, was 18 when his girlfriend fell pregnant. Her family wouldn’t let them marry, so he went off to the States and never saw the daughter.

The girl, Penny Lawrence, grew up and after her mother’s death she set out to find her missing father.

When they eventually met, reports The Sun’s Dulcie Pearce, they “both felt an immediate sexual attraction.”

She continues: “Within days they began an incestuous – and illegal – affair, though they each claim to be suffering from the psychological condition Genetic Sexual Attraction or GSA.”

Penny is 28 and Garry is 46, and they live as a couple. She is quoted as saying: “I’m in love with Garry and desperately want his baby. But we have agreed that if my three-month scan shows a birth defect, we will terminate the pregnancy.”

Info via Guardian.co.uk

Oh maknanya diorang dah lama tak jumpa. Dan anak perempuan dia tu pun anak tak sah taraf. Bila jumpa balik, boleh pulak ada rasa cinta. Lepas tu boleh pulak nak ehem ehem.. What the??? Aku makin confuse ar.. Adeh…

(Visited 123 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Rajah) Isi Kandungan Pembentangan Bajet 2013

Comments

  1. Shahrul says:

    gile ah ding dong…

  2. zuriey says:

    teruk betul jgn ada org melayu yg buat macam tu sudahla

  3. Kancilbiru says:

    nauzubillah la jadi kat orang2 kita…omputih ni bukan peduli bab2 macam ni…

  4. hanisaleeya says:

    anak tak sah taraf mmg boleh kawen ngan ayah sendiri. tapi diorang ni tak heran. kalau anak kawen ngan mak, abang kawen ngan adik, tu perkara biasa..

  5. RinnAzrinah says:

    mak aiii… gilerrr hape?.. tp depa mane pedulik sume tuh… jgn sampe org melayu kite wat bende2 cam gini.. suda!…

  6. pika tajima says:

    erk..mcm ni pon ader ker

    dunia makin teruk la skrg ni -,-

  7. Dzafira says:

    Harapnya tak terjadi perkara macam ni dalam kalangan umat Islam….

  8. siti says:

    dh mcm adat jahiliyah sebelum Nabi Muhammad dilahirkan. Masa tu klu si bapa mati, anak2 lelaki akan menentukan ibu atau ibu tiri yg masih muda dimiliki oleh siapa di antara mrk. Begitu juga adik beradik perempuan, klu suami mati, mrk direbut oleh abg2 mrk..

  9. huhu, tak sangka ada gak penyakit cam GSA.. haha, memang hot berita nie kat wall pesbuk aku.. huhu

  10. akubiomed says:

    Peliklah orang Barat.

  11. baggero says:

    cara inilah yang diperjuangkan oleh Si celaka ambiga yang dipuja2 oleh geng2 bersih hari tu…

  12. […] Pengakuan) Kisah Sebenar Anak Yang Cintakan Ibu Sendiri Pulak! Euwww!! Adoii dulu heboh dengan kisah anak cintakan bapa sendiri. Tapi sekarang ada pulak anak lelaki dan ibu saling mencintai. Sampaikan diorang terlanjur. […]


LIKE KAMI DI FACEBOOK