Oct 092011
 

Cerita di bawah hanyalah rekaan semata-mata. Tidak ada kena mengena dengan yang masih hidup atau pun yang telah mati. Tiada ais krim atau kon ais krim yang tercedera semasa pembikinan video ini. Semoga terhibur!

Petang semalam aku gi jalan-jalan dekat fun-fair Kampung Janda Baru tu. Sebab dah penat jalan kaki pusing keliling fun-fair tu, rasa kempunan lak nak makan ais krim. Dalam fikiran aku, kalau dapat ais krim Magnum yang bersalut Belgian Chocolate tu ok gak. Wuuu heaven!

magnum royal belgian chocolate
Magnum Ice Cream made with Belgian Chocolate


Tapi aku cari-cari tak jumpa pun. Adeh… Yang ada pun mamat jual ais krim ni. Sebab dah kempunan sangat, aku pun order ar seketul yang paling special. Tengok ar apa dia buat kat aku. Adeh…



Free-free je aku kena lauk kat depan orang. Hahaha cayalah pakcik!
(Visited 42 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Robot Cheetah Mampu Berlari Lebih Laju Dari Usain Bolt

Comments

  1. sis92 says:

    cis menguji kesabaran gila kot..
    tapi nmpak hebat hehe
    incik fitri lme tak dtg blog sis wuuu :(

    1. FITRIHADI says:

      tak sanggup nak beli ais kat situ.. kang terkena lak dengan pakcik tu heheh

      ye ye.. saya datang huhuhu

  2. peah glemer says:

    errr memang tempting pon aiskrim ni. aku dah makan. cool!

    1. FITRIHADI says:

      wah ye ke?? kat mana ada jual? nak sambar ar jugak huhu

  3. akubiomed says:

    Aksi terbaik dari pakcik ais krin. Nasib baik tidak da caj tambahan untuk aksi :-)

    1. FITRIHADI says:

      strategi nak untung ler tu.. hihi

  4. zik says:

    pergghhh cool beb… nak order satu…

  5. […] semua gara-gara nak challenge pakcik ais krim terhebat ni ar.. hahaha.. tengok ar video bawah […]


LIKE KAMI DI FACEBOOK