Sep 012011
 

Anak sapa la ni yang gigih buat senaman sit-up. Tegang habis urat muka semata-mata nak bersenam. Aku bersenam takde ar muka ketat macam kena sembelit je. Hahaha… Teruk benau budak ni.

senaman baby bayi baru lahir
“Eh errr takde apa ar. Tak kata apa pun.”


Shh… biarkan budak tu marah sensorang. Jom kita tengok bayi ni buat sit-up dengan gigihnya. hihihi…




P/s: Senaman bagus untuk kesihatan. Pesanan khidmat masyarakat ini ditaja oleh Kementerian Kesihatan Malaysia! #JustSaying
(Visited 20 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Cara Mencuri TV Di Kedai Pada Waktu Siang. Terbukti Keberkesanannya!! hehehe....

Comments

  1. sweet says:

    ape la bapak dia ni…kesian baby tu..tp lawak pon ade ;p

    1. FITRIHADI says:

      haha ni bapak paling sempoi kot..

  2. Dzafira says:

    Muka baby tu mcm tgh meneran je… hehe

    1. FITRIHADI says:

      a’ah ye kot.. yg bapak dia tu ambik kesempatan dok buat sit-up kat dia lak..

  3. Ai Nelang says:

    apabila bapanya menganiayai anaknya….huhu

    1. FITRIHADI says:

      kesian lak budak tu kena buat muka ketat.. hahaha..

  4. titan says:

    haha…apalah bapak sorang ni..

    1. FITRIHADI says:

      haha bapak ni sempoi je.. kesian budak tu jadi mangsa

  5. akubiomed says:

    Hui serious buat gurauan sit up macam ini kerana nampak baby masih kecil semua bahagian anggota masih lembut belum lagi fully develop yang boleh menyebabkan kecederaan. :-(

    1. FITRIHADI says:

      ermm betul gak tu.. kena jaga-jaga gak dengan bayi baru lahir ni..

  6. nuriz says:

    cool bapak dia hehe


LIKE KAMI DI FACEBOOK