Sep 012011
 

September dah melabuhkan sauhnya. Jadi, aku nak bagi penghargaan atau backlink sikit kat blogger-blogger yang rajin komen kat blog aku ni. Terharunya sebab makin meriah lak blog aku ni dengan komen-komen mengarut korang. Haha nak troll pun tak kisah ar. Benda biasa ar tu :p

Jadi siapa top commentator untuk bulan Ogos 2011? Korang berbaik-baik ar dengan diorang sebab diorang rajin terjah blog orang. Apa lagi? Jom terjah!

Pulau Pandan jauh ke tengah,
Gunung Daik bercabang tiga,
Terharunya bila komen makin meriah,
Terima Kasih aku ucapkan untuk korang semua.

P/s: Selalunya, aku terjah siapa-siapa yang komen blog aku je. Kalau tak, jarang aku nak blogwalking. Tak menang tangan aku nak terjah semua blog di Malaysia ni. Hehehe..

(Visited 5 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Top Commentator Fitrihadi.com Untuk Bulan Julai 2011

Comments

  1. mmg best kalau kita dpt menghargai pengunjung dan pengomen setia kita :)

    1. FITRIHADI says:

      Tak susah pun bro.. tiap-tiap bulan boleh buat entry cam gini :-)

  2. fina fento says:

    Tahniah. tak masuk carta pulak bulan lepas :P

    1. FITRIHADI says:

      takpe.. boleh cuba lagi :-)

  3. sweet says:

    singgah belog yg singgah belog kite je. jrg nk belogwalking

    1. FITRIHADI says:

      Ye ke? Takpe ar.. janji selesa :-)

  4. Dzafira says:

    Akhirnya dpt pun jd top 3… hehe. akubiomed dan saye tu mmg betol2 rajin komen blog org.. :)

    1. FITRIHADI says:

      Wuu tahniah!! Thank sebab rajin blog usang ni.. hihi..

  5. Ai Nelang says:

    no 2?? terbaikkk..haha

    1. FITRIHADI says:

      hoho tahniah!! eh tukar nama lak???

      1. Ai Nelang says:

        tak salah kalau berubah…janji hati senang…hohoho

  6. titan says:

    ehh..ada pulak la..haha..

    1. FITRIHADI says:

      a’ah ada je. hihi thanks banyak2 ye

  7. akubiomed says:

    Terima kasih bro. :-)

    1. FITRIHADI says:

      sama-sama.. no hal ar :)

  8. nak masuk senarai bulan depan boleh?


LIKE KAMI DI FACEBOOK