Sep 012011
 

Korang pernah blur tak masa jawab exam? Pernah tak korang tinggal soalan yang korang tak tahu jawapannya? Adehh lain kali jangan tinggal gitu je soalan yang tak tau jawapan tu. Tulis je apa yang korang tau macam apa yang omputih ni jawab. Gerenti cikgu yang check jawapan tu tergelak sepanjang hari bila baca jawapan korang.

tips jawab exam omputih


Lagi gambar omputih merapu bila jawab soalan exam dibawah!

tips jawab exam omputih


tips jawab exam omputih


tips jawab exam omputih


tips jawab exam omputih

tips jawab exam omputih


tips jawab exam omputih


tips jawab exam omputih


tips jawab exam omputih


tips jawab exam omputih


tips jawab exam omputih


Eh eh..dah terlebih 1 ar. Cuba korang kira tengok gambar-gambar atas tu ada berapa.

P/s: Aku kalau blur, tido je. Biar berpeta sikit kertas jawapan tu. Haha..
(Visited 27 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Top 10) Video Terhangat Di Youtube Sepanjang 2011

Comments

  1. fina fento says:

    haha. ntah apa – apa. kalau kat malaysia, sah2 kena tindakan disiplin :P

    1. FITRIHADI says:

      kasi markah kosong je senang cita.. hehe

  2. yaya says:

    mcm pnh jmpa la soalan2 ni tp xde la parah no smpai cam tu jwb..math tu byk dh lupa..adoiyai

    ape la yg depa berangan

    1. FITRIHADI says:

      ohooo I hate math.. sampai sekarang pun kena ambik math.. memang disaster betul…

  3. W.R says:

    dalam byk2 tu yang find X tu nampak bijak hahaha..:)

    1. FITRIHADI says:

      haha bijak terlebih tu. lain ditanya lain yang dijawabnya..

      1. W.R says:

        kih kih kih…terlebih bijak dr guru hahaha

  4. titan says:

    sah..diorang bosan gila tu..haha..

    1. FITRIHADI says:

      haha bosan sampai keluar jawapan mengarut.. kreatif tu!

  5. akubiomed says:

    Sekurang-kurang dapat mengurangkan stress pemeriksa kertas :-)

    1. FITRIHADI says:

      haha betul tu.. memang gelak sakan ar pemeriksa kertas tu..

  6. pharmalif says:

    Yg last sekali paling best.. hahaha study = fail.

    p/s: Jom join Contest Untuk Semua. Hadiah untuk 4 orang pemenang.

    http://untuqsemua.blogspot.com/2011/09/contest-untuk-semua.html

  7. nuriz says:

    hehe ni cikgu pun gelak masa tanda kertas


LIKE KAMI DI FACEBOOK