Sep 072011
 

Betul ke rahsia default password untuk peti besi dalam bilik hotel dah terbongkar?

 

buka default password peti besi hotel
Peti keselematan dalam bilik hotel
 

Kalau betullah seperti apa yang ditunjukkan dalam video di bawah ni, jadi, kena fikir banyak kali gak sebelum letakkan barang berharga dalam peti tu. Kang senang-senang je hilang.

 

 

 

 

P/s: Dah lama tak tido hotel.

Thumbs up kepada komen pertama dalam entry sebelum ni!

bagi insan yg bergelar ibu, bukan setakat payungkan anak lebih drpd ini mereka ini boleh lakukan……..:)
~ W.R

(Visited 185 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Pakwe Kacak Korang Yang Ada Suara Gollum 'LOTR'. Seram Siot!

Comments


LIKE KAMI DI FACEBOOK