Sep 032011
 

Kesian lak aku tengok pelari gemuk dalam video ni sebab kena tinggal dalam larian 100 meter di Daegu, Korea. Yang commentator Perancis ni siap ejek dan gelak-gelak lagi. Apa laa..

pelari gemuk 100 m malaysia mohammad noor Imran abdul hadi winner france perancis


Apa pun tahniah diucapkan kepada pelari Malaysia yang berjaya menang dalam larian 100 meter tersebut. memang mengharumkan nama Malaysia di mata dunia. Thumbs up Mohammad Noor Imran Abdul Hadi! We are so proud of you! Jom tengok video 2 dalam 1 tersebut. cekidaut! :)


Fit: Dah lama aku tak lari atau jogging.. Stamina mesti zero sekarang ni. Adeh…

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Thumbs up untuk komen pertama entry sebelum ni. Keep on stalking, buddy!
(Visited 32 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Kontroversi) Drama Sahara Astro Prima Hina Wanita Berniqab?

Comments

  1. Roti Telur says:

    maluu nyaa budak tuu ahahaha..siot jaa..

    1. FITRIHADI says:

      kesian pun ada gak bila tengok.. hehe

  2. arief901 says:

    seriously kat perancis ? bukannya daegu ? edit tajuk entry . mengelirukan -.-

    1. FITRIHADI says:

      erkk thanks bro sebab tegur.. patut aku rasa pelik je.. BTW, dah ubah pun tajuk tu. Peace! (^_^)v

  3. sweet says:

    malaysia boleh! tp kesian pelari gemuk tu..jauh ketinggalan..hehehe

    1. FITRIHADI says:

      Yang penting dia lari penuh semangat sampai habis.. ok ar tu..

  4. monmon says:

    France? bukan Korea ka? kat Deagu x silap~

    1. FITRIHADI says:

      A’ah kat Daegu sebenarnya.. adehh tersilap lak.. thanks sebab tegur :)

  5. Affuan says:

    Hoho. Kesian. Lari pun terkangkang-kangkang. :)

    1. FITRIHADI says:

      tapi kira ok ar sebab dia jadi wakil negara.. hoho

  6. Ai Nelang says:

    macam mana dia boleh masuk acara larian tu..mushkil ni…huhu

    1. FITRIHADI says:

      dalam negara dia, dia kot paling laju hahaha…

      1. Ai Nelang says:

        Ai rasa dia salah masuk acara ni…dia nak masuk acara larian jangan lari laju lepas acara ni sebenarnya…hahaha

  7. titan says:

    budak gemuk tu dari negara mana ekk??

    1. FITRIHADI says:

      tak berapa pasti lak.. tapi kira ok ar tu dapat jadi wakil negara…

  8. faeiz says:

    agaknya di negara dia, dia paling pantas kot…hehe

    1. FITRIHADI says:

      a’ah tu ar pasal.. kalau tak, tak jadi wakil negara ar mamat tu..

  9. akubiomed says:

    Langsung tidak ada semangat kesukanan antara atlet dan pengulas. Saya tidak nampak atlet bersalaman sesama mereka macam atlet dunia mungkin terkejut dengan kemenangan pelari dari Asia :-(

    1. FITRIHADI says:

      ermm ntahlah.. mungkin pelari baru kot.. tu yg kurang mesra tu

  10. suka hati dia aja nak ejek2 orang lain..

  11. zik says:

    kalau aku join sekali.. mungkin lagi belakang dari atlet yang last tuh… fit jom jogging..hehe


LIKE KAMI DI FACEBOOK