Sep 252011
 

Ermm kuliah dah nak start minggu depan. Mood nak study masih tak muncul lagi. Adoiii otak plak melayang entah ke mana. Nafsu lak mencanak naik dok mintak benda bukan-bukan. Naik gila aku dibuatnya bila dah berada di penghujung cuti ni.

 

Actually, nafsu aku bukan nak benda yang bukan-bukan macam korang fikir tu, tapi lebih kepada gajet dan benda-benda yang aku teringin sangat nak ada sekarang ni. Biasalah sebagai manusia, mestilah keinginan tu ada bila lihat orang lain ada benda yang kita teringin.

 

Jadi, benda yang aku teringin sangat nak ada sekarang ni adalah:

 

1. Sony Ericsson Xperia Mini Pro sebab jakun tak pernah guna Android lagi.

 

 

2. DSLR Camera sebab dah makin bosan kebelakangan ni. Nak create hobi baru lak.

 

 

3. Kereta sejibik! Sebab… ntah! Senang nak travel kot.

 

 

LIHAT JUGA:  Adeh aku kena selesema ar plak...

Ok cukup-cukup ar berangan. Bajet pun tak cukup ada hati nak beli macam-macam. Adehh.. Now kena fokus dulu kat pelajaran. Time ada masa lapang boleh ar gigih cari duit lebih sikit. Dan bila dah abis study, baru boleh betul-betul pulun cari harta.

 

Lepas tu, baru boleh….

 

 

Kahwin!

 

 

Kbai! Wassalam. (^_^)v

(Visited 33 times, 1 visits today)

LIKE KAMI DI FACEBOOK