Sep 032011
 

Rasanya dah banyak kali aku share pasal kucing dalam blog ni. Mungkin sebab comel kot makhluk ciptaan Allah ni tu yang rajin share tu. Kali ni aku nak share plak gambar ilusi kucing yang agak menarik dan ada gak yang kelakar bila kita tengok. Hehehe! Cekidaut!

gambar ilusi kucing comel kelakar
1. Adeh pening mata aku jap…


Lagi gambar ilusi kucing yang comel dan kelakar dibawah! hehehe…

gambar ilusi kucing comel kelakar
2. Eh eh tunggang terbalik dunia kucing ni…


gambar ilusi kucing comel kelakar
3. Haha kelakar lak gambar ni..


gambar ilusi kucing comel kelakar
4. Perghh berketul-ketul body kucing ni. hahaha!


gambar ilusi kucing comel kelakar
5. Tengah stalking blog Fitrihadi.com ke??


gambar ilusi kucing comel kelakar
6. Wahh panjang gila leher kucing ni..


gambar ilusi kucing comel kelakar
7. Adehh dunia tunggang langgang sekali lagi…


gambar ilusi kucing comel kelakar
8. Ni badan panjang lak.. ular ke apa..


gambar ilusi kucing comel kelakar
9. Besar dan panjang. hahaha :p


gambar ilusi kucing comel kelakar
10. Poyo je mamat ni. Adeh…


Kawan dengan kucing pun best gak dari kawan dengan manusia.. Takde ar meragam sangat dengan perangai masing-masing tu. hehe peace!

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Komen pertama untuk entry sebelum ni. Thanks, buddy, Keep on stalking :-)

maluu nyaa budak tuu ahahaha..siot jaa..
~ Roti Telur

(Visited 255 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Atasi Kesesakan Jalan Raya Cara Orang Russia

Comments

  1. sweet says:

    kucing last steady..ensem gitu :D

    1. FITRIHADI says:

      ensem?? boleh ngorat ar gitu hihihi

  2. Amry says:

    gambar kucing yang body berketul2 tu paling cool..hahaha

    1. FITRIHADI says:

      haha sengal je tuan kucing tu.. adeh..

  3. Amry says:

    lari topik…..
    cun giler bro header!!!pergh!!!tergoda aku!!!hohohoho

    1. FITRIHADI says:

      ye ke?? thanks hihihi…

  4. Roti Telur says:

    badan panjang tu nice..kehkeh..cm anjing dh :D

    1. FITRIHADI says:

      haha ntah-ntah memang betul-betul panjang…

  5. INA says:

    HAHAH comel gila!

    1. FITRIHADI says:

      siapa? saya ke?? thanks hihihi

  6. titan says:

    hoho..yang last tu best tengok..

    1. FITRIHADI says:

      a’ah cool je kucing tu hehe

    1. FITRIHADI says:

      thanks! saya memang comel hihihi

  7. awien says:

    cantek ouh . mana dapat ?
    unik beno .

    1. FITRIHADI says:

      cari kat pakcik google ar hihihi

  8. yaya says:

    hahaha comey gila

    1. FITRIHADI says:

      kucing memang comel gila.. huhu :)

  9. akubiomed says:

    Orang kata kalau ambil gambar kucing, umur kucing tidak panjang

  10. sis92 says:

    wah comel gila ni..

    1. FITRIHADI says:

      Kucing je ke yang comel?? jeles ar gini…

      hahaha..

  11. nuriz says:

    memang kelakar la..hehe!!
    kesian dan sedih ada yg sanggup berlaku kejam dgn binatang yg comel ni

    1. FITRIHADI says:

      hehe moga terhibur.. thanks for watching :)

  12. ohcikgu says:

    wahh..pandai diorang buat ye..

  13. teringat kucing kat kampung masa 5 tahun lpas..


LIKE KAMI DI FACEBOOK