Aug 102011
 

rahsia gembira bahagia


_ _ _ _ _ _ __ _ _ _

Komen pertama untuk entry sebelum ni. Thumbs up, buddy! Keep on stalking (^_^)

wah! dia dah buat laporan polis, sapeee kah sebenarnya???
~ ieda al-habsyi

(Visited 3 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Wordless Wednesday #1 – Lagi Gambar Mesin Atm Kejam

Comments

  1. Hans says:

    kejujuran
    :-)

  2. p@kcikLie says:

    mesti ayat tak sempoi…haa tu pasal kena koyak !

    1. FITRIHADI says:

      ye kot.. hihihi

  3. beliamuda says:

    Orang ambil sebab nak simpan sebagai sumber kegembiraan.

    1. FITRIHADI says:

      ye la kot..tak pun dia tanak kongsi dengan orang lain rahsia tu.. hihihih

  4. SS says:

    orang yang curi jawapan dia tu tamak. nak simpan sorang-sorang je rahsia kebahgiaan :P

    1. FITRIHADI says:

      haha betul tu.. kedekut ar orang yang koyak tu..

    1. FITRIHADI says:

      is always a secret.. hehehe…

  5. dia tampal kat rumah dia..nama awek or pakwe dia kowt..haha =)

    jom kongsi ww =)
    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/wordless-wednesday-7-hey-cutie.html

    1. FITRIHADI says:

      haha sukati dia je koyak banner tu..

  6. Dzafira says:

    Dah namanya rahsia mane boleh kecoh2 kat public…

    1. FITRIHADI says:

      hahaha betul tu…pandai awak ni :)

  7. Fahmi says:

    kempunan nak tau rahsia kebahagiaan…

    1. FITRIHADI says:

      rahsia.. hehehe..

  8. akubiomed says:

    Ahhh..sudah kena koyak

  9. saye says:

    the secret of happiness is ‘t’ lah…hahaha


LIKE KAMI DI FACEBOOK