Aug 032011
 

wordless wednesday


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Komen pertama dalam entry yang lepas adalah;

baru tgk iklan ni lepas sahur tadi kat u tube hehehhe! pada aku ok je..
~ ieda al-habsyi

Thumbs up, kak! Keep on stalking! Hehehe…

(Visited 2 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Wordless Wednesday #1 – Lagi Gambar Mesin Atm Kejam

Comments

  1. Dzafira says:

    Semangat betol bercerita pada patung… Terkejut beruk agaknya kalau patung tu boleh bagi respon.. haha

    1. FITRIHADI says:

      hehe tu ar.. kalau dah alone sangat, cakap dgn patung pun boleh.

  2. Hans says:

    hahahaha
    style lah

    1. FITRIHADI says:

      hehe kesian mamat tu takde kawan…

  3. hassanah says:

    seriusnye uncle =_=”

    1. FITRIHADI says:

      mestilah sebab tengah kusyuk bercerita hehehe

  4. akubiomed says:

    Ada juga pendengar setia walaupun diam seribu bahasa yang penting dapat luah perasan<–terapi tuh bro :-)


LIKE KAMI DI FACEBOOK