Aug 172011
 

Pernah tengok The Rock merajuk dengan Triple H?

triple h the rock merajuk
“Jangan buat muka baboon kat sini boleh tak?”


Ni ada satu video ni. Tergelak sakan aku tengok video dubbing The Rock Yang merajuk sakan dengan Triple H ni. Cakap bahasa melayu lak tu. Hahaha… Cam siot je.. cer tengok cer tengok!



Nice work Farady! Ko memang kreatif! Aku tabik ar!

Korang kalau nak layan lebih banyak lagi video dia yang kreatif dan kelakar boleh terjah Channel Youtube Faradyable ni. Gerenti tak kering gusi punya. hehe!

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Tahniah kepada pemberi komen pertama entry entry sebelum ni! Keep on stalking buddy!

errr…tak paham…
~ saye

Haishhh memacam..
Jgn lepas ada buah zakar ada lawan dia pulak ;p
~ Pojiepooh

(Visited 24 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Apa Nak Buat Kalau Jatuh Dalam Lumba Lari 100 Meter?

Comments

  1. fina fento says:

    hahahaha. kena pulak gerak mulut dengan dialog dia

    1. FITRIHADI says:

      a’ah.. kreatif ar mamat yang buat video ni hehhe

  2. bukankosong says:

    ha..ha…

    mmg kena sgt ngn skrip Melayu tu

    1. FITRIHADI says:

      a’ah memang masuk ar gaya mulut dengan skrip tu hahaha

  3. qaseh says:

    haha sape lah yg buat ni

    1. FITRIHADI says:

      adalah mamat yang kreatif dan kelakar tu.. hehe

  4. Dzafira says:

    Gay ke apa… hahahaha

    1. FITRIHADI says:

      hahaha memang gay kot. tiap-tiap minggu bergaduh pakai suar dalam je..

  5. titan says:

    sape punya kerja ni haa.. haha..

    1. FITRIHADI says:

      haha kelakar kan…


LIKE KAMI DI FACEBOOK