Aug 112011
 

Nampaknya kebelakangan ni dah heboh pasal iPhone 5 Apple yang bakal keluar bulan September 2011. Tadi aku blogwalking dah ada yang berkongsi rumour iPhone 5 ni seperti Bean Moreno dan Azah.my.

image photo iphone 5 malaysia

For sure, kalau benarlah spesifikasi terbaru iPhone 5 ni gempak seperti yang digambarkan, memang meletup ar jualannya nanti di Malaysia biarpun harganya mencecah ribuan ringgit. Apa pun, ini semua just rumour. Tak tahu samada betul ke tak sama macam kes Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara tu.

Apa-apa pun jom tengok video khabar angin kecanggihan dan spesifikasi penuh iPhone 5 yang diproduce oleh Nowhereelse.fr. Terliur aku tengok. adeh…

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Tahniah kepada yang memberikan komen pertama dalam entry lepas. Thumbs up, buddy!

selalu dengar, tapi tak pernah nampak rasanya kuih tahi itik :P
~ fina fento

(Visited 16 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Full Video) Tim Cook Memperkenalkan Macbook Pro Retina Display Di WWDC 2012

Comments

  1. Hans says:

    aku still pakai hp ada torchlight
    :-)

    1. FITRIHADI says:

      Canggih kot handphone ada torchlight. time black-out terang je menyuluh. Handset lain manada hehehe…

  2. Wan Gerrard says:

    cun gak design :)

    1. FITRIHADI says:

      a’ah memang cun. Kalau dapat sambar ni memang bergaya habes!

  3. sweet says:

    alahai.kalau betul pon, iphone 1,2,3,4 pon x mampu nak beli lg inikan lak yg 5 :’)

    1. FITRIHADI says:

      kumpul ar duit.. takpun beli yang ada pakej dari maxis celcom atau digi.. bayar tiap-tiap bulan pun boleh pun boleh.. hihi

  4. afendi says:

    1,2,3 dan 4 pun tak penah guna..nak beli 5 tunggu aku keja la gamaknye..

    1. FITRIHADI says:

      kalau aku kena tunggu dapat pangkat boss baru boleh beli agaknya ehhehe

  5. akubiomed says:

    Tidak apa tunggu Steve Job buat pengumuman rasmi nanti :-)

    1. FITRIHADI says:

      a’ah memang sentiasa menanti-nantikan pengumuman steve jobs :)

  6. afiq aiman says:

    smart gila! dengan nipis lagi. skrin besar, pergh…

    1. FITRIHADI says:

      a’ah.. makin lama makin canggih handphone ni.. harga pun makin mahal ar.. adeh..

  7. amboiii gempak abis i phone ni, tapi design dia memang lawoo lah

  8. Ali ridha says:

    harga pun buat terliur aku nak beli.


LIKE KAMI DI FACEBOOK