Aug 142011
 

For those yang memang tiap-tiap hari merungut bosan dan takde life tu, meh aku bagi korang life. Kita buat satu aktiviti atau segmen yang menghilangkan bosan;

segmen mari mengira blogger popular
Segmen Mengira dari 1 hingga 100,000 bersama Jon!


Haha sengal gila idea mamat nama Jon ni. Memang betul-betul takde life dah mamat ni. Sanggup luangkan masa lebih satu jam untuk mengira dari 1 sampai 100,000. Adeh….



Dari kira nombor, baik bermunajat dan berzikir dari 1 hingga 100,000 kali. Dapat gak gandakan pahala di bulan puasa ni. Ada siapa nak buat? Korang berzikir sampai 100,000 nanti aku share kat blog ni. Hehehe.. banyak pahalanya tu!

P/s: Matematik adalah seperti memahami perempuan. It’s so complicated. Aiyarkkk…

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Tahniah kepada komen pertama untuk entry lepas! Keep on stalking, buddy!

sumpah kelakar. adoii la makcik bubur.
~ intanizani

(Visited 11 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Pakistan Skate + Rempit = Pakistan Sempit!

Comments

  1. Dzafira says:

    Memang tak ada keje betul la orang ni…

    1. FITRIHADI says:

      Biasalah bila dah bosan gila.. buat benda ni boleh isi masa lapang :p

  2. saye says:

    sabo je lah…

  3. akubiomed says:

    Betul kata bro lebih baik bertasbih dan berwirid dapat pahala :-)


LIKE KAMI DI FACEBOOK