Aug 122011
 

Selalunya cheetah ni riak. Pastu lari pun nak laju je dari makhluk lain je. Tu yang ego tinggi tu. Cuba bayangkan bila manusia cuba nak jatuhkan ego cheetah tu. Hohoho…

manusia cheetah man


Aku respek kat mamat dalam video ni yang berjaya tundukkan ego cheetah tu. Bila cheetah tu diperbodoh-bodohkan, alahai… kesian le plak… tapi bila tengok balik video ni rasa kelakar pun ada. Hahaha!



P/s: Iklan camni pun ada ke? Adeh… tak tahan aku gelak sorang-sorang..

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Tahniah kepada komen pertama dalam entry lepas. Keep on stalking, buddy!

aku still pakai hp ada torchlight
:-)
~ hans

(Visited 45 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Bagaimana Tiger Wood Pandai Bermain Golf?

Comments

  1. hakhakhak!! lawak lah :)

  2. Dzafira says:

    Cheetah bengang bila manusia lagi laju.. Langsung terkedu… haha

  3. arek says:

    lawak siott…terpinga-pinga citah itu

  4. mimiehyuk91 says:

    klakar gile tgk muka cheetah 2..dengan konfidentnyer kejar mangsa.. hahahahaha :)

  5. saye says:

    kesian citah tersebut terpaksa beliau berpuasa pada hari tersebut…hahaha….

  6. cucutunteja says:

    ahahaha….tercengang cheetah tu….huhuhu…agaknya dalam hati dia duk kata “alahai, puasa la aku arini, lauk aku dah kena kebas…” hehehe…. oh yea, tertag anda di sini http://cucutunteja.blogspot.com/2011/08/segmen-pecah-perut-alepridz.html

  7. akubiomed says:

    Kesian Cheetah kejar-kejar tidak dapat. Lawo log dan theme kosmetik yang bro buat.


LIKE KAMI DI FACEBOOK