Aug 042011
 

Bila aku tengok makwe korang ni yang boleh buat bunyi kucing, kambing, lembu, kuda, katak, monyet, gajah, gagak, burung hantu dan macam-macam lagi bunyi binatang, aku jadi keliru. Aku ni teruja ke atau takut dengan makwe korang ni. Erk..



Korang rasalah, kalau dia berdengkur bunyi apa ek? Aku rasa bunyi guruh kot :p

_ _ _ _ _ _ _ _ _

Tahniah kepada yang memberikan komen pertama dalam entry lepas. Thumbs up, buddy!

kalau rajin ko usya kat cisdel aku ada post banyak gambar gif pening tu hohoho
~ topo

(Visited 24 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Aksi Comel Kucing Beri Khidmat Urutan

Comments

  1. suspek007 says:

    sempoi…

  2. hpmurah2u says:

    hahaha…serammm..sape2 nak tgk hanpon meh datang blog aku…tq tq

    1. FITRIHADI says:

      heh tau takpe :)

  3. hafizaiman95 @ fizs says:

    uniknyer suare die

    1. FITRIHADI says:

      unik dan menakutkan.. semua binatang dia boleh buat.. gila ar!

  4. akubiomed says:

    Kalau ada makwe macam ini fikir 2 kali bimbang juga dia buat bunyi penggera kereta.

    1. FITRIHADI says:

      hehe ok pe.. bukan senang nak dapat makwe camtu.. 1 dalam sejuta tu

  5. iekasub says:

    errrr…macam seram pon ade..hihi

    1. FITRIHADI says:

      haha lawa kot makwe ni..manada seram..

  6. afiq aiman says:

    kalau dulu kagum dgn mereka2 yang mampu berbeat box je. tapi ada yang lagi hebat hihi

    1. FITRIHADI says:

      memang hebat ni.. jarang ada yang mampu buat suara binatang betul2.. huhu

  7. Hans says:

    hahahahaha
    xdapat bayang macam mana bunyi dia dengkur kalau gina la powernya dia
    ekekeke

    1. FITRIHADI says:

      kalau tido kena kasi tape skit mulut dia hahhaa

  8. saye says:

    tidakkkkkk…….


LIKE KAMI DI FACEBOOK