Aug 272011
 

Rasanya jarang aku update pasal bomba dalam blog ni. Kali ni kita tengok lak aksi latihan bomba yang tangkas gila ni.

kung fu fire fighter bomba
Selamat Hari Raya Aidil Fitri kepada semua ahli bomba di Malaysia ni.
You rocks!


Berdasarkan video kat bawah ni, sepatutnya inilah kriteria bomba yang kita perlukan. Tangkas gila. Dalam beberapa saat je dah boleh naik tingkat 3. Tak perlu trak angkut tangga automatik tu. Memang tabik ar kat mamat bomba dua orang ni.




Amacam? Hebat tak? Terbaik gila aksi diorang ni. Perghh thumbs up, buddies!!!

_ _ _ _ __ _ __ _ _ _ _ _

Komen pertama untuk entry sebelum ni. Thank you so much, buddy! Keep on stalking!

OK… utk org yg pengecut cam akakk nih… dat is so NOT COOL! hehe Slamat hari raye dik… ;P
~ Hanie Ly

(Visited 19 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Bermain Skateboard Tanpa Graviti?

Comments

  1. mimiehyuk91 says:

    gile ah cepat gerakan. takut je tangga tu himpap diorg. haha

    1. FITRIHADI says:

      takpe.. diorang memang bomba terlatih.. champion kot! hihi…

  2. Ai Nelang says:

    perghh…terbaikkk..

  3. akubiomed says:

    Hui pantas gila tapi belum bawa hos air berat gila seh :-)

    1. FITRIHADI says:

      hos air bagi orang lain bawak ar.. hehee

  4. titan says:

    hoho..hebat mereka-mereka nih..

    1. FITRIHADI says:

      hebat tahap gaban dah ni.. hehehe…


LIKE KAMI DI FACEBOOK