Aug 182011
 

Teruja aku tengok video Vijay Singh ni. Mana taknya, boleh dia shot bola tu ke dalam tasik dan bola tu melantun beberapa kali atas air dan terus bola tu… Hah korang tengok ar sendiri. Memang ohsem beb!

Peghh terasa bersemangat plak bila tengok video ni. Cayalah Vijay Singh! You rocks!

vijay singh on water golf into hole

P/s: Ada orang kata pakai topi atau cap baseball macam Vijay Singh tu haram. Jadi apa hukum sebenarnya pakai topi atau cap baseball tu?

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Tahniah kepada komen pertama untuk entry lepas. Thumbs upppp, buddy!!!

owh video nih aku dah tengok… kelakar jer kucing nih.. di macam terkejut kot..
~ zik

(Visited 13 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Wanita Langgar & Patahkan Palang Parking Kereta

Comments

  1. suspek007 says:

    wah..lucky ball……………..last card

  2. akubiomed says:

    Vijay Singh pernah minta kerayaktan Malaysia .Kalau tidak ada ahli sukan golf tersohor

  3. RedBoys says:

    cantiklah pukulan dia.. huhu

    1. FITRIHADI says:

      a’ah hebat kot dia pukul tu..

      eh bro.. napa dengan website bro? tak renew ke??

  4. titan says:

    ini namanya tak sengaja. haha..

    1. FITRIHADI says:

      a’ah nasib je tu hehehe

  5. Que says:

    Wow..hebatnye pukulan beliau

  6. bobby says:

    apakah konsep fizik yang diaplikasikan kat situ??


LIKE KAMI DI FACEBOOK