Aug 172011
 

Dulu dah ada kucing yang menari ikut rentak Thriller – Micheal Jackson. Kira berjalan dengan dua kaki ar.

kucing berdiri berjalan dua kaki


Ni ada plak lagi satu video kucing yang berjalan dengan dua kaki. Aikk memang fesyen terbaru ke kucing berjalan dua kaki? Pelik betul aku. Cer tengok video kat bawah ni. Hahaha..



Huhuhu comel gilerr!

_ _ _ __ _ _ _ __ _ __ _

Tahniah kepada komen pertama untuk entry sebelum ni. Keep on stalking, buddy!

Lain giler design dengan Viva yang ada sekarang ni.
~ beliamuda

(Visited 60 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Ngeri) Kucing Masih Hidup Walaupun Ditikam Di Kepala

Comments

  1. zik says:

    owh video nih aku dah tengok… kelakar jer kucing nih.. di macam terkejut kot..

    1. FITRIHADI says:

      a’ah comel kot kucing tu hehehe

  2. akubiomed says:

    Macam-macam perangai kucing yang comel

  3. afiq aiman says:

    kucing moden, tak guna 4 kaki sekarang ni, hoho. jalan2 tersungkur baru tau

    1. FITRIHADI says:

      evolusi binatang kot. mana tau nanti suatu hari kucing boleh jalan berdiri lak. heehee

  4. RedBoys says:

    terbaiklah.. trend kucing sekarang berjalan agaknya.. haha

    1. FITRIHADI says:

      a’ah ye kot.. hihih..

  5. titan says:

    sape yang gelak tu? hantu ka? haha..

    1. FITRIHADI says:

      hantu mak limah kot hehehe


LIKE KAMI DI FACEBOOK