Aug 082011
 

Dulu dah kuar satu video bapak yang buruk perangai kat bayi sendiri. Kali ni lagi teruk. Boleh mati sakit jantung budak tu. Adeh….



Menangis tahap gaban budak tu. Apa nak jadi lah ayah zaman sekarang ni.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Thumbs up untuk komen pertama entry lepas. Keep on stalking, kak!

isk..isk..dia ni memang patot mamposssssssss!
~ ieda al-habsyi

(Visited 5 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Testing Senapang T-Rex Yang Super Disaster

Comments

  1. mimiehyuk91 says:

    sengal la bapak die.. budak 2 da senyum mula2.. -___-

    1. FITRIHADI says:

      a’ah luku je bapak dia tu.. adeh…

  2. Hans says:

    kesian budak tu weih
    kalau aku pun terkejut
    tmabah budak tu

    1. FITRIHADI says:

      a’ah kalau aku memang sakit hati ar.. adeh…

  3. akubiomed says:

    Hmm.tak gunanya punya bapa

    1. FITRIHADI says:

      haha kasi luku je bapak tu…

  4. Dzafira says:

    Kesiannya budak tu… :(

  5. Amry says:

    awat la %$$^&* sangat bapaknya tu???

    1. FITRIHADI says:

      haha relax bro..


LIKE KAMI DI FACEBOOK