Aug 062011
 

Relax ar encik kucing. Tau la ko baru puasa tahun ni. Tapi tak payah ar nak gelojoh sangat bila time buka puasa. Tak nyabau langsung. Penat aku nak hidang makanan kat korang. Adeh..



Alololo comelnya kucing ni…

P/s: Siapa nak kuar buka pose dengan aku meh ar Perlis. Kecil tapak tangan, parabola Astro aku tadahkan! hihi…

_ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _

Tahniah kepada komen pertama untuk entry sebelum ni. Thumbs up, buddy! (^_^)

hahhaha.
no 2 4 5 cam awesome je
~ Affan

(Visited 48 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Aksi Bahaya Selfie Pertama Kali Atas Motosikal

Comments

  1. Dzafira says:

    Kebulur sgt kucing tu.. Kesian dia….

    1. FITRIHADI says:

      kucing kengkadang comel.. kengkadang gelojoh.. macam perempuan ar hihihi

  2. hafizaiman95 @ fizs says:

    dh lapor sgt tu

    1. FITRIHADI says:

      a’ah sehari berpuasa kena ar gelojoh hehehe

  3. akubiomed says:

    Pernah terjadi kepada saya belum sempat hendak letak makan sudah diterkam

    1. FITRIHADI says:

      oh kucing memang camtu ke perangainya? adehh…

  4. saye says:

    ni dah berapa hari tak makan daaa….

    1. FITRIHADI says:

      kalah pelarian perang ni hehehe

  5. nuriz says:

    melahap betul kucing ni hehe..mcm tak makan berapa thn dah..tu kalau kucing camtu, kena tiup telinga dia baru lepas

    1. FITRIHADI says:

      tak lepas kot kalau tiup telinga.. biasalah kalau pelahap bukan kira yang lain dah.. pulun sorang2 je hhihiih

  6. hakhakhak!! ni memang tahappp kebulur ni, ciannn dia :)

    1. FITRIHADI says:

      seharian dia puasa tu yang gelojoh tu hihi…


LIKE KAMI DI FACEBOOK