Aug 082011
 

Lirik lagu & video klip Cinta Muka Buku adalah sebuah persembahan dari Najwa Latif! Lagu Cinta Muka Buku ditulis kakak Najwa Latif sendiri.

 

lirik lagu video klip cinta muka buku najwa latif gambar

 Cinta Muka Buku – Najwa Latif

Tonton video klip Cinta Muka Buku nyanyian Najwa Latif di bawah! 

.

.

Hayati lirik lagu Cinta Muka Buku nyanyian Najwa Latif di bawah!

 

Kita berkenalan hanya dalam laman muka buku
Kau hantar petanda suruh aku terima kamu
Ohh.. hatiku rasa sesuatu
Dan pabila kau kata kau mahu jumpa aku
Ku gelisah berdebar hati rasa tak menentu
Ohh.. kenakah rasa itu

 

Chorus:
Bagaimana harus bersua
Ku rasa gementar tapi bahagia
Perlukah kita beri peluang pertama
Walaupun kita tak pernah berjumpa
Banyak persoalan yang berada di minda
Banyak tanda tanya dan juga kata kerja
Otak kata jangan hati pula kata ya
Hidup tak menentu adakah ini cinta
Banyak soalan banyak juga jawapannya
Kata hati dan rasa tak di biar saja
Setiap yang berlaku ada kebaikannya
Harus pejam mata dan cuba apa saja

LIHAT JUGA:  (Lirik) Lagu Selamanya Cinta - OST Suri Hati Mr Pilot

 

Pabila kau renung tajam tajam mata aku
Ku rasa sesuatu rasa yang ku tak tahu oo
Ini cinta remajaku

 

Dan bila kau katakan kau suka aku
Ku terdiam terkedu tak tahu mana nak tuju oo
Itulah cinta yang satu
Cinta di muka buku

 

(Chorus)

 

Pabila kau katakan kau suka aku
Ku terdiam terkedu tak tahu mana nak tuju oo
Itulah cinta yang satu
Cinta di muka buku

 

– – – – – – –

Like fan page Facebook Najwa Latif
Follow twitter Najwa Latif
Terjah Blog Najwa Latif

(Visited 27 times, 1 visits today)

Comments

  1. […] Lagu ‘Putus Di Twitter’; Kesinambungan Lagu Cinta Muka Buku Korang pernah dengarkan lagu Cinta Muka Buku? Hah ni ada kesinambungannya dari kisah lagu cinta Muka Buku tu. Tajuknya ‘Putus di […]


LIKE KAMI DI FACEBOOK