Aug 042011
 

Pelik aku tengok kereta potong yang kelihatan macam dah mati tu rupanya boleh drive lagi. Gila ar mamat potong ni. Adeh…



Siapa jadi makwe dia memang teruk ar dapat naik keta potong separuh tu je. Hahaha!

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Thumbs up untuk yang memberikan komen pertama dalam entry lepas! Keep on stalking, babe!

Banyaknya wajah serupa manusia dlm dunia ni…tkt plak sy tgk…hehe
~ ninie

(Visited 7 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Top 10) Cara Nak Buat Orang Pandang Kereta Korang. Hahaha...

Comments

  1. saye says:

    enjin keta ni takkan mati selagi aku tak mati..mamat keta tue kata….

  2. ni memang jenis kental berani mati punya olanggg , ahhahahah! :)

  3. woik, minyak simpan kat mana ehhh?

    1. FITRIHADI says:

      simpan dalam laci dashboard tu kot. hehehe…

  4. nur syafiqah says:

    teringin lak nak naik…hehhe

  5. wazy says:

    macam best je kereta potong ni

    1. FITRIHADI says:

      best?? macam cari nahas je. hehehe…

  6. akubiomed says:

    Gila sungguh aksi mat salleh memandu kenderaan didalam keadaan separuh

  7. Hans says:

    hahahahaha…..
    gila selamba jer mamat nih
    ekekekke

    1. Hans says:

      tq follow blog saya

      1. FITRIHADI says:

        no hal ar bro hehe

  8. […] ^%@# dan %&*# ar! via fbmobile” P/s: Kalau nak lagi gempak dan orang pun memandang, drive je keta potong a.k.a. kereta separuh ni. Cam siot je mamat yang drive keta potong tu. Adeh… _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Ni komen pertama […]

  9. Ali ridha says:

    awek universiti pun tak pandang la
    naik kereta mamat ni.

    1. FITRIHADI says:

      jangankan pandang.. ajak naik pun tamau kalau gini.. hihi

  10. fitri says:

    surely bontot die akan panas lepas drive selama 5 minit.. :D

    1. FITRIHADI says:

      ye kot.. ntah2 boleh mandul mamat tu hahaha


LIKE KAMI DI FACEBOOK