Aug 192011
 

Nampaknya memang terserlah kekayaan Google ni bilamana diorang mampu ada teknologi pemanduan automatik (bukan gear automatik, hokay!). Dengan menggunakan Toyota Prius dan kelengkapan radar serta dilengkapi alatan yang canggih, memang penting kenderaan ni untuk buat pemetaan Google Maps.

google auto self driving car


So, bebaru ni Google buka peluang pada beberapa individu untuk merasai suasana dalam kereta yang tak perlu dipandu tu. Cayalah!



P/s: Canggih gile pakcik google kita ni!

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _

Tak dapat update komen pertama sebab ini adalah scheduled post. Sekarang aku ‘outstation’ ke Penang. Ada urusan family skit. Sowie (T_T)
(Visited 13 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Fakta) 20 Ciri-Ciri Apple New Macbook 2015 Yang Gempak

Comments

  1. afiq aiman says:

    dengan Google, segalanya mudah! (iklan dari penaja)

    1. FITRIHADI says:

      yeahh betul tu!

  2. saye says:

    canggih giler…kompom tak berlanggar ke nih…

    1. FITRIHADI says:

      memang tak langgar, bro.. keta ni ar yang buat pemetaan google map. tak perlu ada pemandu pn..

  3. titan says:

    pehh, google. makin lama..makin menggila..

    1. FITRIHADI says:

      google sekarang ni memang canggih dan power.. huhu

  4. sweet says:

    off topic; ingat slh masuk belog td :D

    1. FITRIHADI says:

      hehe sebab meriah sangat ke blog ni??

  5. akubiomed says:

    Setakat ini Volvo telah membangunkan kereta pintar yang agak baik dengan ciri-ciri keselamatan

  6. Wan Perlis says:

    depa ni mmg otak gila2

    1. FITRIHADI says:

      otak gila tapi canggih siot hehehe

  7. Txla2 says:

    canggih betul pak cik google kita.

    1. FITRIHADI says:

      kalau dah kaya nak buat apa-apa pun boleh…


LIKE KAMI DI FACEBOOK