Aug 262011
 

Perghh tajuk macam ada bencana alam je berlaku. Takde la. Actually aku nak share dengan korang bahana main mercun ni. Kalau korang nak tau, kesan letupan mercun tu memang kuat sampaikan boleh hancurkan tandas duduk tu.

jamban toilet tandas pecah meletup hancur musnah

Patutlah polis haramkan mercun dan meriam buluh. Boleh jadi bom dah ni. Tengok ar camna tandas duduk tu meletup kat bawah ni. Nasib baik takde t**k masa meletup tu. Kalau ada, memang busuk ar blog aku ni. haha…



[ AMARAN! Tolong jangan tiru aksi ini di tandas rumah anda mahupun di mana saja ]

Kalau ‘ter’meletup dalam poket, memang berkecai ar peha korang. Silap-silap boleh mandul seumur hidup. Tak ke naya tu. Habis salah satu nikmat yang Allah bagi. Hehehe..

P/s: Raya dah nak dekat. Eloklah tolong mak kemas rumah atau tolong apa yang patut. Mengabehkan bogheh jo main mercun ni. Duit pun habeh. Setakat suka-suka 5 minit tu tak berbaloi dengan duit yang kita bakar tu. Lu pikir ar sendiri!

LIHAT JUGA:  (Video) Ciuman Membunuh Dari Jepun. What The Fuuuuuu?????

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Tahniah kepada komen pertama untuk entry sebelum ni. Selamat hari raya, buddy!

yang penting menutup aurat itu wajib.. tapi haruslah disertakan sekali dengan amalan yang sopan dan baik mengikut ajaran agama. :))
~ mimiehyuk91

(Visited 19 times, 1 visits today)

Comments

  1. fuyooo kuat gila mercun tu..mercun ape tu..mercun bom ke

    1. FITRIHADI says:

      Ntah..mercun bola kot.. kuat gila dia punya letupan..

  2. titan says:

    perghh..mercun bola dia ikat dengan 10 mercun bola yang lain nih..mahu tak hancur mangkuk tandas..haha

    1. FITRIHADI says:

      Ye ke?? boleh jadi gak.. hebat gila sampai boleh hancur tandas tu..

  3. Dzafira says:

    Ape la dosa mangkuk tu sampai diperlakukan sedemikian rupa… Ish3x…

    1. FITRIHADI says:

      Nak buat camna dah suratan takdir.. hihihi…

  4. akubiomed says:

    Ini kalau kena dengan mercun bola mahu hilang punggung

    1. FITRIHADI says:

      bukan hilang punggung je.. siap mati pucuk sekali hehehe

  5. Ai Nelang says:

    ngeri betul….lepas ni try kat tangan plak…huhu

    1. FITRIHADI says:

      Kalau berani, try ar heehee


LIKE KAMI DI FACEBOOK