Aug 232011
 

Ingat lagi tak masa kecik-kecik dulu, famous habis robocop ni sampaikan tiap-tiap minggu mesti dok cita pasal robocop je kat sekolah lepas tengok cita tu kat tv semalam.

robocop


Well, robocop pun ada iklannya yang tersendiri. Dan ada yang nampak merepek je. Adeh..



Iklan pertama ni bagi aku ok je. Yang tak ok nya video ke dua ni. Cam hareemmmm!



Merepek siot iklan ni sebab;
  • Boleh ke Robocop keluar dari TV?
  • Robocop makan nugget ke? Bukan dia makan minyak dan liquid yang bentuknya macam taik ke?
  • Pastu yang lagi pelik, Robocop mencuri? Bukan saja curi makan. Tapi siap curi peti ais lagi. WTH???

Dah dah..cukup ar tu. Korang tengok iklan makanan ni mesti meleleh air liur tu. Lambat lagi nak buka posa. Sabau je la ek Hehehe…

_ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _ _

Tahniah untuk komen pertama dalam entry sebelum ni. Keep on stalking, buddy!

kat mnni?
~ midah

(Visited 13 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Ku Sangka Memang Dia Cun Giler Nak Mampus, Rupa-rupanya...

Comments

  1. ummi says:

    haha! ala diorang nak promot nugget tu jaa… motif nuget tu sedap gilaa lah smpai robocop pun suka n sanggup angkut freezer tu :D

    nak gtaw projek raya tu kat bazar dataran dato’ sheikh.. p la beli baju raya ka, kasut ka..nugget pun ada!

    1. FITRIHADI says:

      haha ye la kot..

      awak jual nugget ke?? nak beli ar kalau camtu hihihi…

  2. landax says:

    haha….tomei siak nate ni..haha..x kene ngene je~

    1. FITRIHADI says:

      tomei ke? bukan ganah ke?? hehehe

  3. akubiomed says:

    Dulu filem Robocop sangat popular. Ramai yang berangan berjalan macam Robocop :-)

  4. Masa kat kedai makan tadi… ramai yg sembang bab nie… saya agak kurang faham… tapi lepas baca karangan awak… saya dah mula dapat tangkap maksud diorg… terima kasih atas post yang bermanafaat nie..


LIKE KAMI DI FACEBOOK